Maassen van den Brink Velp, een begrip in Arnhem en omstreken! Plan een afspraak

Sofa bed

Sofa-bed biedt u een ruime keus uit verschillende modellen slaapbanken welke niet meteen als slaapbank gezien worden. Dit komt door het uiterlijk van de banken, waarbij het matras wordt geïntegreerd in het zitgedeelte van de bank. De banken zijn zo vormgegeven dat u ze moeiteloos kunt inpassen in vrijwel elk interieur en met een eenvoudige handeling tovert u de bank om in een comfortabele slaapplaats.

De Sofa-bed slaapbanken zijn er in verschillende maatvoeringen en verkrijgbaar in veel verschillende stofsoorten en kleuren. Daarnaast kunt u zelfs het matrastype zelf bepalen, van latex- tot pocketveermatras.

Daar Sofa-bed een zeer uitgebreide collectie slaapbanken heeft, zijn wij niet in staat om alle modellen te tonen in onze showroom. Uiteraard kunnen wij elk model Sofa-bed leveren.        Fox Cosmo grizzly open

Slaapbank Fox

Deze luxe slaapbank Fox uit de Sofa-Bed Day-Dream collectie heeft het allemaal. De matras van deze slaapbank heeft een uitstekende kwaliteit.

Het is een mini-bonell verenmatras van 13 cm dik. Deze luxe matras wordt ondersteund door een plooimechaniek met lattenbodem.

Het openen en weer sluiten van deze bedbank gebeurt in een handomdraai, zonder de kussen te verwijderen. Optioneel kan ook worden gekozen voor een pocketvering matras van 13 cm.

In de slaapstand is de afmeting 140 x 196 cm. Verkrijgbaar in een zeer uitgebreide stoffen collectie. Bekleding: Diverse Stoffen, leder, en kunstleder. Maat (bxhxd): 181x92x101/140 cm.

 


slaapbank2
slaapbank1

Slaapbank Duster

Slaapbank Duster heeft een 14 cm dik pocketveringsmatras en tegen meerprijs is een latexmatras mogelijk. Tevens leverbaar in vele stoffen,leer of leerdoek. Optie tegen meerprijs verstelbare hoofdsteunen leverbaar.

Matrasmaat is:
140 cm x 198 cm
160 cm x 198 cm

Breedte:
187 cm/207 cm

Hoogte:
88 cm

De zithoogte is 48 cm, de diepte gesloten is 98 cm en de diepte open is 215 cm.