Maassen van den Brink Velp, een begrip in Arnhem en omstreken! Plan een afspraak

Maassen van den Brink, sinds 1956 gevestigd in Velp, bij Arnhem, heeft zich in ruim 50 jaar gespecialiseerd in alles wat met slapen en wonen te maken heeft. In onze ruime winkel in hartje Velp vindt u de nieuwste trends op het gebied van slapen en wonen.  We hebben er niet alleen een uitgebreide collectie slaapsystemen, ook voor harde en zachte vloerbedekkingen, pvc vloeren, gordijnen, vitrages en zonweringen kunt u bij ons terecht.

Advies op maat

Bent u op zoek naar een nieuw bed of toe aan andere gordijnen, zonwering of vloerbedekking? Wat u ook zoekt op het gebied van wonen en slapen, wij geven u graag een advies op maat.

Service en kwaliteit

Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Omdat we vinden dat u van ons de beste service mag verwachten, vertrouwen wij alle benodigde stoffen uitsluitend toe aan erkende meubelstoffeerders en naaiateliers en werken wij alleen maar met ervaren stoffeerders, bedden- en kastenmonteurs.

Welkom

We willen u op deze site zo uitgebreid mogelijk informeren over onze producten. Omdat modellen, kleuren en uitvoeringen voortdurend veranderen, zal deze site frequent aangepast worden. Toch kunnen we hier niet alles laten zien waar we trots op zijn.

Wim en Daan Maassen van den Brink verwelkomen u daarom graag in Velp. Uw auto kunt u gratis parkeren achter de winkel.