Maassen van den Brink Velp, een begrip in Arnhem en omstreken! Plan een afspraak

Plissé Shades | Luxaflex

Plissé shades

Plissé Shades van Luxaflex® bestaan uit mooie plooistoffen in een omvangrijke reeks kleuren en stijlen, waaronder prachtige weefsels, elegante patronen en rijke aansprekende texturen. Warmtewerende Topar® coating is een uitstekende oplossing voor serres en andere ramen waar intens, direct zonlicht op valt. Plissé Shades zijn veelzijdig, uiterst decoratief en verfrissend om te zien, een perfecte oplossing voor ramen in alle maten en vormen.

 


Silhouette Shades | Luxaflex

Silhouette Shades

Dat is wat je noemt innovatie! Silhouette® Shades van Luxaflex® zijn licht als zijde, elegant als een gordijn en praktisch als een horizontale jaloezie. Met deze unieke, buitengewoon mooie decoratieve gordijnen is het mogelijk precies de gewenste hoeveelheid gefilterd licht binnen te laten. De lamellen van zacht textiel draaien tussen tussen twee transparante stoflagen. Eindeloos variëren met stemmingen en sferen met zacht diffuus licht.

 


Facette Shades | Luxaflex

Facette Shades

Facette® Shades combineren de stijlvolle warmte van lamellen uit gestructureerde stof met
de eenvoud van een raambekleding die probleemloos omhoog en omlaag kan worden gebracht.

Door de ondoorschijnende en doorschijnende delen ten opzichte van elkaar te verschuiven, kunt u op elk ogenblik van de dag het perfecte evenwicht creëren tussen privacy en lichtinval. Facette® Shades zijn leverbaar in eigentijdse en uiteenlopende kleuren – zelfs in actuele trendy tinten – zodat ze perfect harmoniëren met uw stijl en uw meubilair.

 


Duette Shades | Luxaflex

Duette Shades

Duette® Shades van Luxaflex® hebben een unieke honingraatstructuur die ze zacht, duurzaam en energiebesparend maakt. De isolerende eigenschappen zorgen ervoor dat de warmte in de zomer buiten en in de winter binnen blijft. Duette® Shades zijn zeer veelzijdig en verkrijgbaar in honderden kleuren en in een reeks transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Duette® Shades van Luxaflex® – een perfecte oplossing voor ramen van bijna alle afmetingen, vormen en omstandigheden.

 


Roman Shades | Luxaflex

Roman Shades

Met een zeer uitgebreide collectie exclusieve stoffen en acht verschillende modellen Luxaflex® Roman Shades kunt u naar hartelust combineren. Bovendien kunt u kiezen uit talloze Finishing Options om een persoonlijk accent te geven aan uw Roman Shade. Alle modellen hebben standaard een volant die bescherming biedt tegen de inwerking van UV-straling op de stof.

 


Horizontale Jaloezieën | Luxaflex

Horizontale Jaloezieën

Horizontale Jaloezieën zijn door Luxaflex® in de jaren 50 van de vorige eeuw wereldwijd geïntroduceerd. De charme van deze raambekleding is de brede toepasbaarheid. Met een simpele beweging regelt u de intensiteit en de inval van het licht. En met de steeds groter wordende reeks kleuren, afwerkingen en lamelbreedtes kunt u voor elke kamer uw eigen stijl kiezen.

 


Verticaal | Luxaflex

Verticale Jaloezieën

Praktisch en stijlvol, verticale jaloezieën zijn weer helemaal terug. Met de nieuwe collectie Verticale Jaloezieën van Luxaflex® kunt u op een sfeervolle wijze het daglicht in huis, uw zicht naar buiten en uw privacy regelen. De eigentijdse collectie biedt u keuze uit lamellen van stof, aluminium en kunststof (PVC) in diverse lamelbreedtes. Het assortiment aan prachtige kleuren en designs is zo uitgebreid, dat u altijd iets kunt vinden dat perfect aansluit op uw interieur.

 


Houten Jaloezieën | Luxaflex

Houten Jaloezieën

Deze raambekleding is beschikbaar in een unieke serie houtsoorten, met een natuurlijke uitstraling in een reeks tinten, die zorgen voor een rijke en weelderige look. Door de keuze in nerf, vlam van het hout en decoratief stoffen ladderband, in combinatie met ons Evolution en Fusion design, zijn Houten Jaloezieën helemaal aan eigen smaak en inrichting aan te passen.

 


Rolgordijnen | Luxaflex

Rolgordijnen

Luxaflex® heeft het klassieke, uiterst functionele rolgordijn nieuw leven ingeblazen. Resultaat? Rolgordijnen van topkwaliteit – geschikt voor elke kamer of situatie. Er is voor elke stijl en smaak altijd een passend Luxaflex® Rolgordijn te vinden. Wij bieden de ruimste keuze in hoogwaardige stoffen, in vele kleuren en texturen en bieden daarbij extra opties om uw rolgordijn geheel naar uw eigen wens samen te stellen.

 


Horren | Luxaflex

Horren

De Luxaflex® Horrencollectie wordt voor u op maat gemaakt. Hiervoor worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat u verzekerd bent van jarenlange bescherming tegen insecten. De profielen zijn in meerdere kleuren beschikbaar passend bij uw kozijn. Tevens is er een keuze uit verschillende types gaas, montage opties, handgrepen, sluitingen en scharnieren.

 


Twist | Luxaflex

Twist Rolgordijnen

Verrassend veel privacy, sfeer en controle over het daglicht. Twist® Rolgordijnen bieden de ideale balans tussen decoratie en functionaliteit. Schuif de afwisselend transparante en niet-transparante banen langs elkaar heen en u kunt eindeloos variëren. Uw Twist® Rolgordijn wordt geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen en biedt de hoogwaardige kwaliteit die u van Luxaflex® mag verwachten.