Maassen van den Brink Velp, een begrip in Arnhem en omstreken! Plan een afspraak

Maassen van den Brink is niet alleen de specialist op het gebied van slapen. Ook voor de aankleding van uw interieur kunt u bij ons terecht.

Tapijt, gordijnen en meer

In onze winkel in Velp vindt u alles wat u nodig hebt om het interieur van uw woning stijlvol in te richten. U kunt bij ons terecht voor harde en zachte vloerbedekkingen, pvc vloeren, gordijnen, vitrages, binnenzonweringen, vloer- en raamfournituren.

Ambachtelijk herstofferen

Wij verzorgen niet alleen de complete stoffering van uw woning, maar beschikken ook over een afdeling meubelstoffering. Uw meubels worden daar op ambachtelijke wijze opnieuw gestoffeerd en, mocht dat nodig zijn, door een ervaren meubelmaker gerestaureerd.

Eigen atelier

In ons eigen atelier worden alle gordijn- en meubelstoffen vakkundig verwerkt door onze ervaren stoffeerders en gordijnnaaisters die hun vak verstaan.

Gevoel voor kleur

Onze site geeft slechts een impressie van onze collectie gordijnen en tapijten. Komt u daarom gewoon eens binnen en laat u door ons op deskundige wijze adviseren over de inrichting van uw woning. In ons advies staan zowel kwaliteit als gevoel voor kleurtoepassingen centraal.

Een goed verzorgd interieur begint bij Maassen van den Brink.

luxaflex

Luxaflex

                   
ploeg

Gordijnen

Al decennialang staat Maassen van den Brink bekend om zijn prachtige collectie gordijnen en vitrages. Trendsetters in onze collectie zijn merken als JAB, Ploeg, Ado en Gardisette, maar ook andere merken zijn vertegenwoordigd. Uiteraard ontbreken diverse rails en ophangsystemen niet in ons assortiment. Bij ons vindt u gegarandeerd gordijnen en vitrages die uw interieur compleet […]