Maassen van den Brink Velp, een begrip in Arnhem en omstreken! Plan een afspraak

Ubica is een Nederlandse beddenfabrikant die in zijn fabriek in België comfortabele en betaalbare boxspringbedden produceert, die gemaakt zijn om in weg te dromen.

 

Boxsprings, achterwanden

Ubica levert een breed scala aan boxspringbedden, waarbij de keuze aan stoffen, modellen en mogelijkheden groot is. Op de derde verdieping van onze winkel vindt u de topbedden uit de Ubicacollectie. Naast vlakke en verstelbare boxsprings laten wij u diverse achterwanden zien, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de gehele collectie.

 

Prijs-/kwaliteitsverhouding

Wij zijn blij dat wij de bedden van Ubica in ons assortiment hebben. Laat u in onze winkel verrassen door de uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding van de producten van deze beddenmaker uit het zuiden van het land en overtuig u ervan dat comfortabel slapen niet duur hoeft te zijn.

 


Allure | Ubica

ALLURE

Moeiteloos ontspannen en heerlijk slapen kan dankzij de Voordeelset Allure van Ubica®. De Allure introduceert een uniek, handmatig verstelbaar en handmade hoofdbord Innovation met twee uitschuifbare, kantelbare rugpanelen. Die geven een comfortabele steun aan je rug. In combinatie met een gewone vlakke boxspring kun je heerlijk lezen, internetten of ontbijten in bed. Je maakt in een handomdraai van je slaapkamer een aangename ontspanningsruimte. Kortom, het gebruiksgemak van een elektrisch verstelbare boxspring met de draadloze eenvoud van een vlak slaapsysteem.

 


Bolero | Ubica

ROMANCE

Comfortabel en stoer, klassiek en modern, de Ubica® Voordeelset Romance is een lust voor ogen en een weldaad voor je lichaam.De 30 centimeter hoge Box Royal wordt gecombineerd met het handmade genopte hoofdbord Couture. De meegestoffeerde knopen worden handmatig en met uiterste precisie in horizontale lijnen op het hoofdbord verwerkt. Het fraaie kusseneffect dat zo ontstaat geeft het Couture-hoofdbord zijn comfortabele uitstraling.De Romance wordt geleverd met een comfortabele gestoffeerde 7-zone Pocketverenmatras Romance afgedekt met een veerkrachtig High Resilience-schuim…

 


Carré Delicato | Ubica

SUPERIOR

Met de Superiør treedt u binnen in de wereld van verfijning en raffinement. Technologie en esthetiek in een superieure uitvoering, dat is de Box De Luxe van Ubica. Een elegante boxspring die zowel in vlakke als verstelbare uitvoering, dezelfde, geraffineerde tweedelige opbouw heeft. Het interieur van deze boxspring bestaat uit pocketveren. Die zorgen voor een stabiele, maar toch zacht meeverende ondersteuning en garanderen een uitstekende ventilatie en vochtregulatie.