Maassen van den Brink Velp, een begrip in Arnhem en omstreken! Plan een afspraak

Wie een ruimte binnengaat waar tapijt is toegepast, krijgt al gauw een behaaglijk en comfortabel gevoel. Dat komt omdat tapijt warmte en sfeer uitstraalt. Parade tapijt is in vele eigentijdse kleuren, dessins en structuren verkrijgbaar en is daardoor goed te combineren met de rest van het interieur.

Materiaal
Er worden diverse synthetische garens toegepast voor de productie van tapijt, zoals polyamide, polyacryl, polyester en polypropyleen, maar Parade tapijten worden veelal van polyamide gemaakt. Het is niet alleen sterk, maar ook lichtecht, elastisch en antistatisch. Bovendien brandt het niet gemakkelijk, wat de veiligheid natuurlijk ten goede komt.

Naast tapijt gemaakt van synthetische garens, heeft Parade ook een uitgebreide collectie van wollen tapijten in haar assortiment. Van nature is wol veerkrachtig, elastisch, vuilwerend, zelfdovend en isolerend. Het kan antistatisch worden gemaakt, maar is bij een goede luchtvochtigheid van nature antistatisch.

Garantie
Parade Tapijt heeft veel vertrouwen in haar product. Naast de wettelijke garantietermijn van zes maanden geven wij ook nog vijf jaar garantie op overmatige slijtage, verankering van de pool en verankering van de rug van het tapijt, wanneer deze het gevolg zijn van een fabricagefout.

Parade gelegd op trappen heeft altijd een garantietermijn van vijf jaar, mits de voorkant van de treden afgerond is, het tapijt vakkundig gelegd is en voorzien van Parade ondertapijt (of vergelijkbaar).

De garantie is aflopend. Bij normaal gebruik van uw Parade tapijt is er sprake van waardevermindering gedurende de gebruiksperiode. Daarom wordt bij aanspraak op garantie uitgegaan van een jaarlijkse afschrijving van 1/7 c.q. 1/5 van de waarde van het tapijt per jaar. Je woninginrichter zal conform voorgaande de afwikkeling van de garantie verder verzorgen.