Maassen van den Brink Velp, een begrip in Arnhem en omstreken! Plan een afspraak

Wie zijn wij?

Heuga is … modulaire vloerbedekking, die je bij de keuze voor een vloer alle vrijheid geeft en niet beperkt tot slechts één kleur en textuur. Iedereen kan zich nu een mooie, unieke vloer veroorloven die bij het interieur past.

Fantastische kwaliteit is nu te combineren met een geweldig palet van kleuren, patronen en texturen. Met de nieuwe collecties en kleuren is het nu meer dan ooit mogelijk om je vloer af te stemmen op de nieuwste kleurentrends op het gebied van inrichting en interieurstoffen in Europa.

Toch zijn onze producten praktisch en makkelijk in gebruik gebleven. Meerdere producten zijn antimicrobieel en helpen allergische reacties op stof te verminderen. Heuga is bovendien duurzaam en komt in een recent onderzoek onder onafhankelijke deskundigen op het gebied van duurzaamheid naar voren als een van de belangrijkste merken.


Veelzijdig en flexibel

Doordacht genoeg voor een stijlvolle woonkamer en sterk genoeg voor intensieve keukenactiviteiten is Heuga de veelzijdigste en meest flexibele vloerbedekking denkbaar.


Eenvoudig te leggen

Het leggen van Heuga is eenvoudig. De tapijttegels hoeven niet verlijmd te worden aan de ondervloer en zijn zodoende los te leggen tot 30 m2. Geen troep, weinig afval en niets is onherstelbaar.


Eenvoudig onderhoud

Heuga tapijttegels zijn bedoeld voor gebruik in huis en je kunt ze dus gewoon stofzuigen. eventuele vlekken worden in een handomdraai verwijderd door de tegel eruit te halen en af te wassen. Je kunt natuurlijk ook tegels verleggen zodat de vlek minder opvalt of gewoon een nieuwe tegel leggen.


Creativiteit

Met de ongekende flexibiliteit van Heuga creëer je je eigen sfeer in huis en onderstreep je je eigen creativiteit. met een veelheid aan kleuren stijlen texturen en patronen heb je alles zelf in de hand.


Duurzaamheid en kwaliteit

Wij geven 7 jaar garantie op Heuga tapijttegels, zó overtuigd zijn wij van de kwaliteit van de garens, de duurzaamheid van de rug en het vermogen van onze producten om aan jouw eisen te voldoen. slijtvast, duurzaam en vuilwerend – Heuga bepaalt de standaard.


Kostenbesparend

Geen enkele andere vloerbedekking biedt zoveel waar voor zijn geld als Heuga. Je koopt precies wat je nodig hebt, zodat er weinig afval overblijft. Bovendien zijn de tegels eenvoudig te leggen, omdat duur gereedschap, lijm of vakmensen overbodig zijn. natuurlijk kan je Heuga ook laten leggen, raadpleeg hiervoor de handige zoekfunctie op www.heuga.com voor de dichtstbijzijnde winkel.