Maassen van den Brink Velp, een begrip in Arnhem en omstreken! Plan een afspraak

Swissflex matrassen onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit. Niet alleen de materialen die gebruikt worden in Swissflex matrassen zijn van de meest hoogwaardige kwaliteiten , ook de afwerking van de matrassen is van bijzonder hoge kwaliteit.

Swissflex matrassen worden volledig met de hand gefabriceerd en dat ziet u niet alleen terug in de afwerking maar ervaart u ook in het slaapcomfort.

Door het gebruik van de meest hoogwaardige schuimen, zuivere natuurlatex, Geltex inside en Merino scheerwol wordt de kwaliteit van uw nachtrust gewaarborgd.

GELTEX® is een innovatie van Recticel die ongekend slaapcomfort garandeert. De nieuwe fusie van hoog-elastische gel en ademend schuim voldoet volledig aan de beproefde drievoudige formule voor een gezonde nachtrust: perfecte drukverlaging en ondersteuning dankzij het hoogelastische gel-aandeel en onovertroffen ademend vermogen dankzij de open celstructuur op microniveau. Het gezonde bedklimaat zorgt samen met de antibacteriële bescherming voor optimale hygiëne in bed. Geen onaangename geurtjes en nooit te warm of te koud dankzij de perfecte ventilatie.

 

swissflex matras versa 20 geltex inside

Swissflex Versa 20 Geltex Inside

Het multitalent voor ontlasting en ondersteuning in combinatie met optimale warmteregulering.

 

swissflex matras versa 22 geltex inside

Swissflex Versa 22 Geltex Inside

De probleemoplosser voor probleemzones, voor meer comfort.

 

swissflex matras versa 24 geltex inside

Swissflex Versa 24 Geltex Inside

De perfecte steunmatras voor hemels ligcomfort.

 

swissflex matras versa 24 gomtex latex

Swissflex Versa 24  Gomtex / Latex

De matras Versa 24 kenmerkt zich door de ergonomische constructie en de afstemming op de lattenbodem.
Er zijn zowel twee kernsystemen als drie hoezenvarianten verkrijgbaar.

 

swissflex matras versa excellence

Swissflex Versa Excellence

De hoogwaardige kwaliteit en de opmerkelijke details van de Versa Excellence matras maken het fijne verschil: exclusieve, innovatieve en natuurlijke materialen, de hoogste afwerkingsstandaard, de beste ventilatie en de meest optimale omstandigheden voor persoonlijk comfort en slaapklimaat zorgen voor een optimaal slaapcomfort.

 

maassen van den brink velp