Maassen van den Brink Velp, een begrip in Arnhem en omstreken! Plan een afspraak

Voor een goede en gezonde nachtrust is een bed-systeem wat zich aanpast naar uw lichaams houding en contouren van essentieel belang.

Een Swissflex slaap-systeem helpt u daabij. De samenwerking tussen de Swissflex lattenbodems en Swissflex matrassen, zorgen ervoor dat in welke positie u ook slaapt, het system zich altijd zo aan u aanpast dat een goede drukverdeling en ondersteuning zijn gegarandeerd. Het voor Swissflex  zelf regulerende verings comfort is daarbij de standaard

Swissflex heeft meerdere typen lattenbodems in de collectie, verkrijgbaar in vele maatvoeringen en verstelbaar mogelijkheden van vlak, handverstelbaar tot geheel electronisch verstelbaar.

 

swissflex-lattenbodem-uni-12-bridge

Swissflex Uni 12 Bridge

Dit prijs-kwaliteitswonder combineert het klassiek lattenbodemdesign met de innovatieve bridge®-technologie. Het model is in de bovenlichaamzone van het ligvlakmet de bridge®-technologie uitgerust en biedt zodoende een uiterst harmonieus ligcomfort. Het kan heel eenvoudig in elke standaard bedomranding worden ingelegd.

maassen van den brink velp

 

swissflex-lattenbodem-uni-14-bridge

Swissflex Uni 14 Bridge

Dit model met een naar binnen gebogen frame is over het hele ligvlak met de bridge®-technologie uitgerust. Het model overtuigt vooral door zijn correcte en tegelijkertijd uiterst effectieve ondersteuning en ontlasting over het hele ligvlak – zonder storende middelbalk bij tweepersoonsbedden. uni 14 bridge® kan optioneel in een bedomranding worden ingebouwd of vrij staan.

 

swissflex-lattenbodem-uni-22-bridge

Swissflex Uni 22 Bridge

Deze hightechlattenbodem combineert de nieuwe bridge® technologie met de beproefde Swissflex®- golflatten over het hele ligvlak en biedt bovendien het maximum aan comfortniveaus – voor optimale lichaamsondersteuning en ultiem ligcomfort. De zwevende constructie ziet er bovendien bijzonder fraai uit.

 

swissflex-lattenbodem-uni-20

Swissflex Uni 20

Het complete slaapsysteem met Synchroon-precisie® van Swissflex is een perfecte combinatie van een Latex of Gomtex matras en een verstelbare of automatische lattenbodem die optimaal met elkaar samenwerken.

De combinatie van lattenbodem uni 20 met matras Versa 24 of de Versa Excellence vormt een goed slaapsysteem voor ondersteund en ontspannen liggen.