Maassen van den Brink Velp, een begrip in Arnhem en omstreken! Plan een afspraak

U kent het vast wel: wakker worden met een pijnlijke nek, omdat uw hoofdkussen te hard, te zacht of eigenlijk aan vervanging toe is. Dan is het tijd voor een nieuw kussen! Omdat niets zo persoonlijk is als een hoofdkussen, heeft Maassen van den Brink Velp veel verschillende types hoofdkussens in huis.

Materialen

Slaapt u graag op een kussen van natuurlijke materialen als veren of dons? Geeft u toch de voorkeur aan een latex of nek ondersteunend hoofdkussen? Of misschien legt u uw hoofd liever op een synthetisch kussen of op een kussen dat is gevuld met zachte, polyester vezelbolletjes (Comforel). Wij hebben alle denkbare materialen in ons assortiment.

Merken

Onze kussencollectie bestaat uit latex kussens van de merken Cassenz, Swissflex, Ubica, Pro Pillow, dons- en verenkussens van HB  Bedding, Christian Fischbacher en Ducky Dons, nekkussens van Silvana Support, Cassenz, Swissflex en Auping en synthetische kussens van Ducky Dons en Auping.

Unieke kussenservice

We schreven het al eerder: een kussen is iets heel persoonlijks. Het is niet zo eenvoudig om het juiste hoofdkussen uit te kiezen; vaak blijkt pas na een nacht of het echt bij u past. Daarom is het prettig dat u gebruik kunt maken van onze unieke kussenservice. U kunt (na betaling van een borgsom) een kussen vijf dagen op proef meenemen om het thuis te proberen. Informeer naar de voorwaarden van deze service in onze winkel.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het perfecte kussen, zodat u voortaan weer fit wakker wordt.

Dons


Latex


Neksteun kussens


Synthetisch