Maassen van den Brink Velp, een begrip in Arnhem en omstreken! Plan een afspraak

Wat maakt uw slaapcomfort helemaal af? Een goed dekbed! Natuurlijk kunt u daarvoor ook terecht bij Maassen van den Brink; we noemen ons immers niet voor niets de specialist op het gebied van slapen en dan mag een uitgebreide collectie dekbedden niet ontbreken in onze winkel.

Leveranciers

U vindt in onze winkel dekbedden uit onze huiscollectie en van onze dekbedleveranciers Ducky Dons, HB Bedding, Auping, Brinkhaus en Christian Fischbacher.

Keuze

Was de keuze in dekbedden enkele decennia geleden nog vrij beperkt, tegenwoordig is dat anders. U kunt kiezen uit dekbedden die zijn gevuld met natuurlijke materialen als wol, katoen, wildzijde, 100% dons of een combinatie van dons en veertjes (half dons). Voor synthetische dekbedden in onze collectie kunt u kiezen uit hollowfill en comforel. En uiteraard ontbreken ook hypoallergene dekbedden niet in ons assortiment.

Al onze dekbedden zijn leverbaar in diverse maten en in een enkele of dubbele (vierseizoenen-) uitvoering.

Bestellen

Omdat de keuze zo ruim is, hebben wij niet alle dekbedden op voorraad. Kunnen wij het dekbed van uw keuze niet onmiddellijk leveren, dan bestellen wij het graag voor u.

download images images (12) images (4) images (3) images (2) images (1)