Maassen van den Brink Velp, een begrip in Arnhem en omstreken! Plan een afspraak

Schramm, een Duits familiebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in boxspringsystemen, maakt bedden van topniveau. Kwaliteit, vakmanschap en de mogelijkheid een systeem op de individuele wensen van de klant af te stemmen, maken Schramm tot een aanbieder die thuishoort in het topsegment van de beddenindustrie.

Individuele instellingen

Bodem en matras van een Schramm boxspring worden aan uw persoonlijke wensen aangepast. Op die manier krijgt u een bed dat qua model en stoffering past bij uw smaak. Nog belangrijker dan smaak, is de perfecte ondersteuning van uw lichaam. De individuele instelling van uw Schramm-bed garandeert dat u vorstelijk slaapt en uitgerust wakker wordt.

Schramm studio

De collectie stoffen, kleuren en modellen is groot; we kunnen u er hier slechts een impressie van geven. U bent van harte welkom in onze Schramm Studio in Velp, waar we u graag kennis laten maken met de vele mogelijkheden en de betrouwbare luxe van Schramm.

Perfect slaapcomfort

Schramm garandeert perfect slaapcomfort. Voor de aanschaf van een boxspring die perfect op uw wensen aansluit, is tijd nodig; dat lukt niet in een half uurtje. U kunt zich, onder het genot van een kopje koffie, uitgebreid door ons laten adviseren en voorlichten, zodat u straks verzekerd bent van perfect slaapcomfort.

Belt u vandaag nog om een afspraak te maken?

 

matrasblok

Matrassen

De steunkracht van elke SCHRAMM matras wordt door de keuze van verschillende veerkernmogelijkheden individueel op het gewicht en de anatomie van het lichaam afgestemd.Daarom wordt elke matras op maat gemaakt. Naar wens met gepatenteerde S.C.A. voor een nauwkeurige afstelling in het schouder- en bekkensegment of in anti-allergische uitvoering. SCHRAMM matrassen, een unieke kwaliteit wat betreft […]
schramm-inleg-bodem-um-100

Bodems

  De verende ondermatras ( boxspring ) vormt de basis van een Schramm boxspring.. De ondermatras door SCHRAMM absorbeert kinetische energie over de gehele oppervlak en dempt de druk gelijkmatig.. De SCHRAMM basis matrassen zijn leverbaar in de volgende uitvoeringen : • zonder aanpassing • met handmatige aanpassing ( 5 types) • met een motor […]